SMART

SMART werd ontwikkeld voor klanten met een nood aan meer inzicht in bepaalde facetten van hun bedrijfsproces.

SMART werd ontwikkeld voor klanten met een nood aan meer inzicht in bepaalde facetten van hun bedrijfsproces. Of het nu om energieverbruik, productieparameters of toegangscontrole gaat, de basis blijft gelijk, parameters worden opgemeten en op een overzichtelijke manier weergegeven.

Met SMART wordt een marktsegment ingevuld waarvoor uitgebreide MES pakketten of analysesoftware overkill zijn, maar waar toch een zekere mate van overzicht en rapportering vereist is.

De eenvoud van het systeem en het modulaire concept houden de instap laag en garanderen dat de gebruiker enkel betaalt wat hij/zij nodig heeft.

Trendpagina voor historieke data & dashboard voor actuele data

Deze voornaamste pagina van het SMART systeem laat de gebruiker toe elke parameter in de tijd af te beelden op de centrale grafiek. Een boomstructuur laat de parameterkeuze toe waarna met twee clicks een tijdselectie kan gemaakt worden op de kalender.

Het intuïtieve karakter van de grafiek zelf laat zoomen (scrollen) en pannen (schuiven door de tijd) toe waardoor de gewenste graad van detail snel wordt bekomen.

SMART OEE

SMART OEE wordt op maat van de klant gemaakt: hierin wordt meestal een dashboard voorzien, OEE historian, verschillende machinepagina’s met cijfers over de efficiëntie,  pagina’s met de nodige instellingen en configuraties, pagina met machinefouten en stilstanden, …

Rapportering

Standaard is SMART voorzien om data te kunnen exporteren naar excel door middel van een standaardrapport. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om rapporten op maat te gaan maken. Deze kunnen dan op regelmatige tijdstippen in uw mailbox komen waardoor u op de hoogte bent van het (energie)verbruik, de hoeveelheid uitval of productieparameters.

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Enkele van onze tevreden klanten