Industriële automatisering

Catael ontwikkelt de software en levert ondersteuning bij het installeren en het in bedrijf nemen van al uw geautomatiseerde systemen. Hiervoor combineert Catael technische kennis met een flexibele aanpak.

PLC programmatie

Catael specialiseert zich in het programmeren van PLC’s van voornamelijk Phoenix Contact, Siemens, Beckhoff, … . Hiervoor beschikt CATAEL over een uitgebreid en ervaren team specialisten in PLC en PC software.

Naast het klassiek aansturen en besturen van allerlei installaties en machines focust CATAEL zich vooral op industriële communicatie.

Industriële software

Industriële software in het bijzonder voor interfacing tussen klassieke besturingssystemen (PLC’s) en specifieke MES functionaliteiten (rapportering, datalogging, recepten, … ).

Onze software is op maat gemaakt en voorkomt op deze manier complexe softwarepakketten en dure licenties.

SCADA en ...

Productieprocessen worden bewaakt en bestuurd door HMI/SCADA software. Afhankelijk van de toepassing en de omvang wordt het meest geschikte SCADA pakket gekozen en een overzichtelijke weergave uitgewerkt.

Ook hierin streeft CATAEL naar maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid en wordt een goede koppeling met MES en ERP systemen nagestreefd.

 

... visualisatie op maat

Waar een SCADA oplossing niet noodzakelijk is wordt een visualisatie op maat uitgewerkt. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan webgebaseerde oplossingen zodat het bewaken en opvolgen van productieprocessen ook vanop afstand mogelijk is. Dit in combinatie met het registreren en het loggen van allerlei productie- of procesparameters.

Smart Monitoring and Reporting Tool

Smart is ontwikkeld voor klanten die bepaalde facetten van hun operationele proces beter willen begrijpen. Of het nu gaat om energieverbruik, productieparameters of toegangscontrole, de basis blijft hetzelfde. De parameters worden gemeten en duidelijk weergegeven.

SMART

Enkele van onze tevreden klanten