Industriële automatisering

Catael ontwikkelt de software en levert ondersteuning bij het installeren en het in bedrijf nemen van al uw geautomatiseerde systemen. Hiervoor combineert Catael technische kennis met een flexibele aanpak.

PLC programmatie

Catael specialiseert zich in het programmeren van PLC’s van voornamelijk Phoenix Contact, Siemens, Beckhoff, … . Hiervoor beschikt CATAEL over een uitgebreid en ervaren team specialisten in PLC en PC software.

Naast het klassiek aansturen en besturen van allerlei installaties en machines focust CATAEL zich vooral op industriële communicatie.

Industriële software

Industriële software in het bijzonder voor interfacing tussen klassieke besturingssystemen (PLC’s) en specifieke MES functionaliteiten (rapportering, datalogging, recepten, … ).

Onze software is op maat gemaakt en voorkomt op deze manier complexe softwarepakketten en dure licenties.

SCADA en ...

Productieprocessen worden bewaakt en bestuurd door HMI/SCADA software. Afhankelijk van de toepassing en de omvang wordt het meest geschikte SCADA pakket gekozen en een overzichtelijke weergave uitgewerkt.

Ook hierin streeft CATAEL naar maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid en wordt een goede koppeling met MES en ERP systemen nagestreefd.

 

... visualisatie op maat

Waar een SCADA oplossing niet noodzakelijk is wordt een visualisatie op maat uitgewerkt. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan webgebaseerde oplossingen zodat het bewaken en opvolgen van productieprocessen ook vanop afstand mogelijk is. Dit in combinatie met het registreren en het loggen van allerlei productie- of procesparameters.

Smart Monitoring and Reporting Tool

Smart a été développé pour les clients qui ont besoin de mieux comprendre certaines facettes deleur processus opérationnel. Qu’il s’agisse de la consommation d’énergie, des paramètres deproduction ou du contrôle d’accès, la base reste identique. Les paramètres sont mesurés et affichésde manière claire.

SMART

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 days ago
Catael BV

Meer info over deze robuuste positioneringsoplossingen: symeo@catael.be ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Indrukwekkend👌

1 month ago
Catael BV
De stille werkruimtes in onze nieuwbouw worden voortaan opgeluisterd door schitterende werken van Erik Wessels. Er was al Snow Leopard maar vanaf heden is er ook Polar Bear 👌👌
We hebben 3 dergelijke ruimtes, dus nu al uitkijken naar het volgende werk.Image attachment

De stille werkruimtes in onze nieuwbouw worden voortaan opgeluisterd door schitterende werken van Erik Wessels. Er was al 'Snow Leopard' maar vanaf heden is er ook 'Polar Bear' 👌👌
We hebben 3 dergelijke ruimtes, dus nu al uitkijken naar het volgende werk.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

We gaan ons best doen 😊

Prachtig!

Geweldig!!

Wow prachtig Erik Wessels

1 month ago
Catael BV

We bouwden de grootste mengcentrale met skip ter wereld. Lees het hele verhaal op onze website: www.creus.info/nl/grootste-mengcentrale-ter-wereld #biggestintheworld #creusconcretesolutions #betoncentralekopen #poperinge #wielsbeke ... See MoreSee Less

Enkele van onze tevreden klanten