Realisaties

Catael heeft al op verschillende projecten de integratie van Symeo radarsensoren gerealiseerd. Catael levert naast de hardware ook de nodige software en biedt zo steeds een totaaloplossing aan de klant.

Willy Naessens Construct (betonnen wanden en kolommen)

Bij onze klant Willy Naessens Construct mocht Catael het buitenmagazijn automatiseren. Daarbij hoorde onder andere het automatiseren van twee rolbruggen met de heel precieze radarsensoren van Symeo.

Concreton (gewapend beton, Geraardsbergen)

Automatisering buitenmagazijn (250m op 50m) voor kolommen en balken in gewapend beton: registratie gewelven in buitenmagazijn, semiautomatische besturing van de twee nieuwe rolbruggen, verwerking van vrachtbrieven. De registratie van de exacte positie van de betonnen kolommen is hierbij essentieel.

De LPR-1DHP SYMEO sensoren zorgen voor een zeer grote nauwkeurige en betrouwbare werking van het systeem, en dit in alle weersomstandigheden. Belangrijkste troeven zijn robuustheid, gemakkelijk te plaatsen en te configureren, onderhoudsvrij en zeer eenvoudige software integratie (communicatie over Ethernet TCP/IP).

Seveton (gewapend beton, Oudenaarde)

Automatisering buitenmagazijn (160m lang) voor wand -en dakelementen in beton: registratie gewelven in buitenmagazijn, semiautomatische besturing van de twee nieuwe rolbruggen, verwerking van vrachtbrieven. De registratie van de exacte positie van de betonnen kolommen is hierbij essentieel.

Smart Monitoring and Reporting Tool

Smart a été développé pour les clients qui ont besoin de mieux comprendre certaines facettes deleur processus opérationnel. Qu’il s’agisse de la consommation d’énergie, des paramètres deproduction ou du contrôle d’accès, la base reste identique. Les paramètres sont mesurés et affichésde manière claire.

SMART

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 days ago
Catael BV

Meer info over deze robuuste positioneringsoplossingen: symeo@catael.be ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Indrukwekkend👌

1 month ago
Catael BV
De stille werkruimtes in onze nieuwbouw worden voortaan opgeluisterd door schitterende werken van Erik Wessels. Er was al Snow Leopard maar vanaf heden is er ook Polar Bear 👌👌
We hebben 3 dergelijke ruimtes, dus nu al uitkijken naar het volgende werk.Image attachment

De stille werkruimtes in onze nieuwbouw worden voortaan opgeluisterd door schitterende werken van Erik Wessels. Er was al 'Snow Leopard' maar vanaf heden is er ook 'Polar Bear' 👌👌
We hebben 3 dergelijke ruimtes, dus nu al uitkijken naar het volgende werk.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

We gaan ons best doen 😊

Prachtig!

Geweldig!!

Wow prachtig Erik Wessels

1 month ago
Catael BV

We bouwden de grootste mengcentrale met skip ter wereld. Lees het hele verhaal op onze website: www.creus.info/nl/grootste-mengcentrale-ter-wereld #biggestintheworld #creusconcretesolutions #betoncentralekopen #poperinge #wielsbeke ... See MoreSee Less

Enkele van onze tevreden klanten