Toepassingen

Dé sensor voor extreme omstandigheden

Metalen producten zoals zware platen (slabs), spoelen en plaatstaal (blik) worden meestal opgeslagen in grote magazijnen en op buitenterreinen. Complexe locaties en overvloedig stoom en rook , naast trillingen en extreme temperaturen , stellen hoge eisen aan sensortechnologie die in deze ruwe staalomgevingen wordt geïnstalleerd.

Om aan deze uitdagende eisen te voldoen, heeft Symeo een reeks sensorsystemen ontwikkeld die zijn ontworpen voor afstandsmeting , positiedetectie en antibotsingtoepassingen, evenals voor WiFi-onafhankelijke, draadloze oplossingen voor gegevensverzameling en -overdracht.

Symeo-producten, die geschikt zijn voor elk type transportvoertuig, inclusief kranen en plaatdragers, kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Onze oplossingen zijn robuust, onderhoudsvrij, eenvoudig te installeren en hebben een groter werkbereik. Symeo’s nauwkeurige positiedetectiesystemen worden over de hele wereld ingezet door de metaal- en staalindustrie in verschillende toepassingen:

 

  • Antibotsing
  • Geautomatiseerd kraanbeheer
  • Systemen voor logistiek en transportbeheer

 

Tot onze tevreden klanten behoren toonaangevende leveranciers van oplossingen, kraanfabrikanten en internationale metaal- / staalfabrikanten.

Laat ons u helpen bij het selecteren van de juiste sensortechnologie voor uw toepassing, of u nu een eenvoudig 1D-meetpad nodig heeft voor het detecteren van de positie van kranen, of een compleet kant-en-klaar antibotsingssysteem met datatransmissiemogelijkheden en analysesoftware.

Smart Monitoring and Reporting Tool

Smart is ontwikkeld voor klanten die bepaalde facetten van hun operationele proces beter willen begrijpen. Of het nu gaat om energieverbruik, productieparameters of toegangscontrole, de basis blijft hetzelfde. De parameters worden gemeten en duidelijk weergegeven.

SMART

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Enkele van onze tevreden klanten